Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2278
Назва: | Дослідження закупівельного молока в індивідуальному секторі |
Інші назви: | Исследование закупочного молока в индивидуальном секторе Research of purchase milk is in an individual sector |
Автори: | Могутова, Валентина Федорівна Машкін, Микола Іванович Могутова, Валентина Федоровна Машкин, Николай Иванович Mogutova, Valentyna Маshkin, Mykola |
Ключові слова: | якість молока кислотність густина масова частка білка качество молока кислотность плотность массовая часть белка quality of milk acidity closeness mass part of albumen |
Дата публікації: | лис-2014 |
Видавництво: | РВВ ПДАА |
Бібліографічний опис: | Могутова В.Ф. Дослідження закупівельного молока в індивідуальному секторі [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова, М. І. Машкін // Вклад вчених у розвиток галузі тваринництва. Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 13-14 листопада 2014 р. – Полтава: РВВ ПДАА,2014 –С. 95-97 |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізована якість молока в індивідуальному секторі по фізико-хімічним показникам: кислотність, густина, масова частку білка, наявність в молоці інгібуючих речовин (сода, аміак), а також санітарно-гігієнічним показникам (ступінь чистоти, бактеріальна забрудненість) та надані рекомендації по підвищенню якості молока. Проанализировано качество молока в индивидуальном секторе по физико-химическим показателям: кислотность, плотность, массовая часть белка, наличие в молоке ингибирующих веществ (сода, аммиак), а также санитарно-гигиеническим показателям (степень чистоты, бактериальная загрязненность) и предоставленные рекомендации по повышению качества молока. |
Опис: | Quality of milk is analysed in an individual sector on physical and chemical indexes: acidity, closeness, mass part of albumen, presence in milk of ингибирующих substances (soda, ammonia), and also to the sanitary-hygenic indexes (degree of cleanness, bacterial muddiness) and the given recommendations on upgrading of milk. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2278 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Могутова В.Ф._Дослідження.pdf | 238,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.