Перегляд зібрання за групою - Теми carrots
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів | Головко, Олександр Васильович; Мельник, Оксана Юріївна; Головко, Александр Васильевич; Мельник, Оксана Юрьевна; Holovko, Oleksandr Vasilievich; Melnyk, Oksana Yurievna |
2022 | Розробка технології виготовлення морквяного мармеладу на основі відходів виробництва цукатів | Топоркова, Юлія Сергіївна; Toporkova, Yuliya Serhiivna |
2021 | Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Топоркова, Юлія Сергіївна; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Victorovna; Toporkova, Julia Sergeevna |
2022 | Удосконалення технології соусу «Майонез» з додаванням каротиноїдів | Кукса, Аліна Олександрівна; Kuksa, Alina Oleksandrivna |