Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6059
Назва: Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів
Інші назви: Использование овощных порошков в производстве хлебобулочных изделий
Use of vegetable powders in the manufacture of bakery products
Автори: Головко, Олександр Васильович
Мельник, Оксана Юріївна
Головко, Александр Васильевич
Мельник, Оксана Юрьевна
Holovko, Oleksandr Vasilievich
Melnyk, Oksana Yurievna
Ключові слова: овочевий порошок
буряк
морква
овощной порошок
свекла
морковь
vegetablepowder
beets
carrots
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Головко О. В. Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. В. Головко, О. Ю. Мельник // Актуальные научные исследования в современном мире. – Переяслав-Хмельницкий, 2018. – Вып. 5, Ч. 1. – С. 141-146.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено актуальному використанню овочевих порошків при виробництві хлібобулочних виробів. Данную работу посвящено актуальному использованию овощных порошков при производстве хлебобулочных изделий.
Опис: This work is devoted to the actual use of vegetable powders in the production of bakery products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6059
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Головко.pdf314,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.