Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6059| Назва: | Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів |
| Інші назви: | Использование овощных порошков в производстве хлебобулочных изделий Use of vegetable powders in the manufacture of bakery products |
| Автори: | Головко, Олександр Васильович Мельник, Оксана Юріївна Головко, Александр Васильевич Мельник, Оксана Юрьевна Holovko, Oleksandr Vasilievich Melnyk, Oksana Yurievna |
| Ключові слова: | овочевий порошок буряк морква овощной порошок свекла морковь vegetablepowder beets carrots |
| Дата публікації: | 2018 |
| Бібліографічний опис: | Головко О. В. Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. В. Головко, О. Ю. Мельник // Актуальные научные исследования в современном мире. – Переяслав-Хмельницкий, 2018. – Вып. 5, Ч. 1. – С. 141-146. |
| Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено актуальному використанню овочевих порошків при виробництві хлібобулочних виробів. Данную работу посвящено актуальному использованию овощных порошков при производстве хлебобулочных изделий. |
| Опис: | This work is devoted to the actual use of vegetable powders in the production of bakery products. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6059 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| стаття Головко.pdf | 314,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.