Перегляд зібрання за групою - Теми fats
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Nutrition : basic substances | Mazurenko, Igor; Li, Yunbo; Yu, Shuqi; Xie, Jing; Liu, Zhi; Xie, Yangui; 伊戈尔·马祖连科; 李云波; 余书奇; 谢晶; 刘志; 谢彦瑰; Мазуренко, Ігор; Лі, Юньбо; Юй, Шуці; Се, Цзін; Лю, Чжі; Се, Янгуй |
2016 | Жири у виробництві харчової продукції | Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V. |
2015 | Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів) | Пилипенко, Денис Анатолійович; Пилипенко, Денис Анатольевич; Pilipenko, Denis A. |
2024 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату за рахунок додавання борошна горіхового | Марченко, Дар’я Владиславівна; Marchenko, Darya Vladyslavivna |