Перегляд зібрання за групою - Теми fats

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Nutrition : basic substancesMazurenko, Igor; Li, Yunbo; Yu, Shuqi; Xie, Jing; Liu, Zhi; Xie, Yangui; 伊戈尔·马祖连科; 李云波; 余书奇; 谢晶; 刘志; 谢彦瑰; Мазуренко, Ігор; Лі, Юньбо; Юй, Шуці; Се, Цзін; Лю, Чжі; Се, Янгуй
2016Жири у виробництві харчової продукціїШильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V.
2015Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)Пилипенко, Денис Анатолійович; Пилипенко, Денис Анатольевич; Pilipenko, Denis A.
2024Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату за рахунок додавання борошна горіховогоМарченко, Дар’я Владиславівна; Marchenko, Darya Vladyslavivna