Перегляд зібрання за групою - Теми fermentation

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Біоенергетика як альтернативне рішення енергокризи УкраїниБарсукова, Ганна Володимирівна; Барсукова, Анна Владимировна; Barsukova, Hanna
2023Дослідження впливу вітамінів на процес ферментації при виробництві йогуртуБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Мажара, А. К.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.; Mazhara, K.
2024Розробка технології виготовлення м’яких сирів із використанням нетрадиційної сировиниШаклеін, Євген; Shaklein, Evgeny
2016Рубцева ферментація овець під впливом мінеральних добавокПіхтірьова, Аліна Володимирівна; Пихтирева, Алина Владимировна; Pikhtirova, Alina
2023Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятомБолгова, Н. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Khmelyuk, T. A.
2014Удосконалена технологія виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберіганняНазаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V.
2019Функціональні особливості виробництва кисломолочного продукту з безглютеновим борошномБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V.
2015Экологическая эффективность внедрения биогазовых установок в УкраинеГимпель, Виктория Владимировна; Гімпель, Вікторія Володимирівна; Himpel, Victoriya Vladimirovna