Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10452
Назва: Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятом
Інші назви: Method for the production of cheese products with sunflower isolate
Автори: Болгова, Н. В.
Хмелюк, Т. А.
Bolhova, N. V.
Khmelyuk, T. A.
Ключові слова: сир кисломолочний
соняшниковий ізолят
сквашування
sour-milk curd
sunflower isolate
fermentation
Дата публікації: 2023
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятом [Електронний ресурс] : патент 152390 UA : МПК A23C 19/00, A23C 19/093 (2006.01) / Н. В. Болгова, Т. А. Хмелюк ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 202103945, заявл. 07.07.2021 ; опубл. 25.01.2023, Бюл. № 4.
Короткий огляд (реферат): Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочного. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиру кисломолочного, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Спосіб виробництва сиру кисломолочного передбачає заквашування суміші, сквашування, теплову обробку та охолодження Запропонований сир кисломолочний збагачений соняшниковим ізолятом.
Опис: The utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of curd pastes based on fermented milk cheese. The method allows expanding the range of fermented milk cheese, increasing its nutritional value and imparting functional properties to the product. The method for the production of fermented milk cheese involves fermentation of the mixture, fermentation, heat treatment and cooling. The proposed sour-milk cheese is enriched with sunflower isolate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10452
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н.(сирковий).pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.