Перегляд зібрання за групою - Теми jelly marmalade
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Розроблення желейного мармеладу з використанням овочевої сировини | Мельник, Оксана Юріївна; Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Melnyk, O. Yu.; Yarmosh, T. A. |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P. |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович; Биков, Олександр Миколайович; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Перцевой, Федор Всеволодович; Быков, Александр Николаевич; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Viktorivna; Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich; Bikov, Alexander Nikolaevich |