Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic indicators

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Визначення якості козлятини за різних технологій забоюНазаренко, Світлана Миколаївна; Nazarenko, S. M.
2022Дегустаційне оцінювання якості вареного м'яса їстівних видів равликівДанілова, Ірина Сергіївна; Фотіна, Тетяна Іванівна; Данілова, Тетяна Миколаївна; Danilova, I. S.; Fotina, T. I.; Danilova, T. M.
2022Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировиниСиненко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. P.
2022Розроблення технології одержання збагаченого цукруСамілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D.
2024Розширення асортименту напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини підвищеної харчової цінності та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цехуНосачова, О.; Nosachova, O.
2024Удосконалення технології виробництва варених ковбасОльвач, Віталій Володимирович; Olvach, V. V.