Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic indicators
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Визначення якості козлятини за різних технологій забою | Назаренко, Світлана Миколаївна; Nazarenko, S. M. |
2022 | Дегустаційне оцінювання якості вареного м'яса їстівних видів равликів | Данілова, Ірина Сергіївна; Фотіна, Тетяна Іванівна; Данілова, Тетяна Миколаївна; Danilova, I. S.; Fotina, T. I.; Danilova, T. M. |
2022 | Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировини | Синенко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. P. |
2022 | Розроблення технології одержання збагаченого цукру | Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D. |
2024 | Розширення асортименту напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини підвищеної харчової цінності та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цеху | Носачова, О.; Nosachova, O. |
2024 | Удосконалення технології виробництва варених ковбас | Ольвач, Віталій Володимирович; Olvach, V. V. |