Перегляд зібрання за групою - Теми proteins

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Nutrition : basic substancesMazurenko, Igor; Li, Yunbo; Yu, Shuqi; Xie, Jing; Liu, Zhi; Xie, Yangui; 伊戈尔·马祖连科; 李云波; 余书奇; 谢晶; 刘志; 谢彦瑰; Мазуренко, Ігор; Лі, Юньбо; Юй, Шуці; Се, Цзін; Лю, Чжі; Се, Янгуй
2022Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucanQu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь
2015Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)Пилипенко, Денис Анатолійович; Пилипенко, Денис Анатольевич; Pilipenko, Denis A.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2015Содержание общих протеинов, серомукоидов и сиаловых кислот в функциональном слое эндометрия во время разных стадий полового цикла и состоянии половой функции коровБондаренко, Ирина Викторовна; Краевский, Аполлинарий Иосифович; Лазоренко, Андрей Борисович; Бондаренко, Ірина Вікторівна; Краєвський, Аполлінарій Йосипович; Лазоренко, Андрій Борисович; Bondarenko, Irina Viktorovna; Kraєvsky, Apollinaris Iosiphovich; Lazarenko, Andrey Borisovich
2025Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінниківСереда, Ольга Григорівна; Sereda, Olha
2024Удосконалення технології м’яких сирів із використанням білків рослинного походженняГолов, Костянтин; Golov, K.
2024Якісний склад та продуктивно-технологічні властивості молока дійних корів згідно їх типу стресостійкості в умовах ТДВ «Племзавод «Михайловка», Сумської областіКукуруза, Аліна Володимирівна; Kukuruza, Alina Volodymyrivna