Перегляд зібрання за групою - Теми proteins
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Nutrition : basic substances | Mazurenko, Igor; Li, Yunbo; Yu, Shuqi; Xie, Jing; Liu, Zhi; Xie, Yangui; 伊戈尔·马祖连科; 李云波; 余书奇; 谢晶; 刘志; 谢彦瑰; Мазуренко, Ігор; Лі, Юньбо; Юй, Шуці; Се, Цзін; Лю, Чжі; Се, Янгуй |
2022 | Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucan | Qu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь |
2015 | Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів) | Пилипенко, Денис Анатолійович; Пилипенко, Денис Анатольевич; Pilipenko, Denis A. |
2023 | Розробка сирного продукту із рослинним білком | Назаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2015 | Содержание общих протеинов, серомукоидов и сиаловых кислот в функциональном слое эндометрия во время разных стадий полового цикла и состоянии половой функции коров | Бондаренко, Ирина Викторовна; Краевский, Аполлинарий Иосифович; Лазоренко, Андрей Борисович; Бондаренко, Ірина Вікторівна; Краєвський, Аполлінарій Йосипович; Лазоренко, Андрій Борисович; Bondarenko, Irina Viktorovna; Kraєvsky, Apollinaris Iosiphovich; Lazarenko, Andrey Borisovich |
2025 | Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінників | Середа, Ольга Григорівна; Sereda, Olha |
2024 | Удосконалення технології м’яких сирів із використанням білків рослинного походження | Голов, Костянтин; Golov, K. |
2024 | Якісний склад та продуктивно-технологічні властивості молока дійних корів згідно їх типу стресостійкості в умовах ТДВ «Племзавод «Михайловка», Сумської області | Кукуруза, Аліна Володимирівна; Kukuruza, Alina Volodymyrivna |