Перегляд зібрання за групою - Теми secondary raw materials
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Development of biscuits technology with the addition of grape pomace powders | Lou, Wenjuan; Луо, Веньцзюань |
2020 | Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Синенко, Татьяна Павловна; Фролова, Наталья Епинетовна; Synenko, Tetiana; Frolova, Natalia |
2022 | Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із виноградних вичавків | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2022 | Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2024 | Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировини | Барабанова, Любов; Barabanova, L. |