Перегляд зібрання за групою - Теми sesame powder
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Особливості технології нового батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Маренкова, Татьяна Ивановна; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych; Marenkova, Tetiana Ivanivna |
2024 | Удосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжуту | Кіяшко, Максим Вікторович; Kiyashko, Maksym Viktorovych |