Перегляд зібрання за групою - Теми wheat flour
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Improving the quality of bean dregs by physical methods during its use in bakery technology | Wang, Fang; Ван, Фань |
2024 | Microbiological indicator of crockets flour | Sereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна |
2023 | Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошна | Самілик, Марина; Лисенко, Алла; Samilyk, Maryna; Lysenko, Alla |
2023 | Дослідження показників якості десертного хліба з овочевими цукатами | Самілик, М. М.; Каруна, К. В.; Samilyk, M. М.; Karuna, K. V. |
2024 | Розробка технології хлібців із підвищеним вмістом харчових волокон | Шимка, Денис; Shymka, Denys |
2025 | Спосіб виробництва хліба із пшеничного борошна з борошном кіноа | Болгова, Н. В.; Соловей, В. І.; Самілик, М. М.; Назаренко, Ю. В.; Соколенко, В. В.; Синенко, Т. П.; Bolhova, N. V.; Solovey, V. I.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Yu. V.; Sokolenko, V. V.; Synenko, T. P. |