Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13752
Назва: Спосіб виробництва хліба із пшеничного борошна з борошном кіноа
Інші назви: Method of producing bread from wheat flour with quinoa flour
Автори: Болгова, Н. В.
Соловей, В. І.
Самілик, М. М.
Назаренко, Ю. В.
Соколенко, В. В.
Синенко, Т. П.
Bolhova, N. V.
Solovey, V. I.
Samilyk, M. M.
Nazarenko, Yu. V.
Sokolenko, V. V.
Synenko, T. P.
Ключові слова: хліб
пшеничне борошно
борошно кіноа
bread
wheat flour
quinoa flour
Дата публікації: 2025
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва хліба із пшеничного борошна з борошном кіноа [Електронний ресурс] : патент 159063 UA : МПК (2025.01), A21D 2/00 / Н. В. Болгова, В. І. Соловей, М. М. Самілик [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2024 02059, заявл. 18.04.2024 ; опубл. 23.04.2025, Бюл. № 17.
Короткий огляд (реферат): Корисна модель належить до харчової промисловості і може використовуватися при виробництві хліба із пшеничного борошна з борошном кіноа. Спосіб дозволяє розширити асортимент хліба пшеничного зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників.
Опис: Method of producing bread from wheat flour with quinoa flour includes preparation of ingredients, preparation of sponge and kneading of dough from recipe components, fermentation of dough, processing, proofing and baking, and cooling of bread. At the stage of preparing the ingredients, quinoa flour is sieved on sieves with a mesh diameter of 1-1.5 mm and 10% of the total wheat flour weight is added to the dough.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13752
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н (хліб).pdf151,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.