Перегляд зібрання за групою - Автори Болгова, Н.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Quality changes of Pleurotus eryngii during vacuum fryingFang, L.; Ren, A.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Sokolenko, V.; Фанг, Л.; Рен, А.; Болгова, Н.; Самілик, М.; Соколенко, В.
2022Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydrationSamilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О.
2022Безпечність молока-сировини в контексті вимог харчового законодавстваБолгова, Н.; Bolgova, N.
2019Використання екстракту листя волоського горіха в технології плавлених сирівБолгова, Н.; Кревсун, К.; Болгова, Н.; Кревсун, К.; Bolgova, N.; Krevsun, К.
2023Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продуктуБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B.
2022Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротиномБолгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V.
2022Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССРБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V.