Перегляд зібрання за групою - Автори Вербицький, С. Б.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Альтернатива традиционному мясному фаршу | Усатенко, Н. Ф.; Вербицкий, С. Б.; Крыжская, Т. А.; Усатенко, Н. Ф.; Вербицький, С. Б.; Крижська, Т. А.; Usatenko, N.; Verbytskyi, S.; Kryzhska, T. |
2020 | Обґрунтування раціональних умов холодильної обробки тушок технології виробництва м'яса курчат-бройлерів | Усатенко, Н. Ф.; Калашник, М. Г.; Копилова, К. В.; Вербицький, С. Б.; Охріменко, Ю. І.; Крижська, Т. А.; Усатенко, Н. Ф.; Калашник, М. Г.; Копылова, К. В.; Вербицкий, С. Б.; Охрименко, Ю. И.; Крыжская, Т. А.; Usatenko, N. F.; Kalashnik, M. G.; Kopylova, K. V.; Verbytskyi, S. В.; Okhrimenko, Y. І.; Kryzhska, Т. А. |
2019 | Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентами | Вербицький, С. Б.; Старчевой, С. О.; Усатенко, Н. Ф.; Крижська, Т. А.; Вербицкий, С. Б.; Старчевой, С. А.; Усатенко, Н. Ф.; Крыжская, Т. А.; Verbytskyi, S.; Starchevoi, S.; Usatenko, N.; Kryzhska, T. |