Перегляд зібрання за групою - Автори Маренкова, Т. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Analisis of the relevant problems of food production sphereTolbatova, О. О.; Marenkova, T. I.; Shekhovtsova, I. A.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. І.; Шеховцова, І. А.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. И.; Шеховцова, И. А.
2023Properties and application of modified starches in food productionMazurenko, Igor; Коshel, Olena; Marenkova, Tatyana; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Шкарапута, Р. В.
2015Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsBidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Михайлова, Г. С.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Михайлова, А. С.; Перцевой, Ф.В.
2020Specific features of accumulation of organochlorine pesticide residues in melliferous plant, bee pollen, and honeyKasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Negai, I.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Касянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Негай, І.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Касянчук, В. В.; Бергилевич, А. Н.; Негай, И.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.
2018Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчуванняРадчук, О. В.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. І.; Радчук, О. В.; Толбатова, О. О; Маренкова, Т. И.; Radchuk, O. V.; Tolbatova, O. O.; Marenkova, T. I.
2013Аналіз жирнокислотного складу рослинної оліїБолгова, Н. В.; Маренкова, Т. І.; Болгова, Н. В.; Маренкова, Т. И.; Bolgova, N. V.; Marenkova, T. І.
2013Вивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експериментуДимитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Степанова, Т. М.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Г.; Скурихина, Л. А.; Степанова, Т. М.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevich, L. R.; Skurihina, L. A.; Stepanova, T. М.; Marenкova, T. I.
2023Визначення показників якості тіста для круасанівКошель, О. Ю.; Москаленко, А. О.; Маренкова, Т. І.; Лобачова, Н. Л.; Koshel, О.; Moscolenko, A.; Marenkova, T.; Lobachova, N.
2016Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпикуДимитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I.
2014Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2014Дослідження впливу функціональних добавок на концентрацію і розмір надмолекулярних часток в розчинах капа-каррагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Перцевий, Ф. В.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. И.; Перцевой, Ф. В.; Guхrskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Pertsevoy, F. V.
2015-05-14Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурский, П. В.; Бидюк, Д. О.; Перцовой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Gursky, P. V.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2014Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Hurskiy, P. V.; Pertsevoy, F. V.
2017Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберіганняДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2016Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпигаДимитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F.
2018Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачамиДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I.
2017Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішахДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2014-04-14Організація шкільного харчування в сучасних умовахДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Степанова, Т. М.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Степанова, Т. М.
2023Розширення асортименту паштетів збагачених на культивовану грибну сировину при кейтеринговому обслуговуванніПерцевой, Ф. В.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Pertsevoi, F.; Fotina, Т.; Koshel, О.; Marenkova, T.
2018Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метоюДимитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I.