Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2187
Назва: | Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії |
Інші назви: | Анализ жирнокислотного состава растительных жиров Analysis of zhirnokislotnogo composition of jaboty |
Автори: | Болгова, Н. В. Маренкова, Т. І. Болгова, Н. В. Маренкова, Т. И. Bolgova, N. V. Marenkova, T. І. |
Ключові слова: | мас-спектрометрія стероїди холестерин масс-спектрометрия стероиды холестерин mass spectrometry steroids cholesterol |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Т. І. Маренкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання . - Мелітополь : ТДАТУ, 2013. - Вип. 13. - Т. 1. - С. 80-87. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено склад насичених і ненасичених жирних кислот у рослинних оліях за допомогою хромато-мас-спектрометрії. Проведено аналіз складу стероїдів, що дозволяє визначати джерело жиру, відрізняючи рослинні і тваринні жири за вмістом холестерину. Исследован состав насыщенных и ненасыщенных жирных кислот в растительных маслах с помощью хромато-масс-спектрометрии. Проведенный анализ состава стероидов позволяет определять источник жира, отличая растительные и животные жиры по содержанию холестерина. |
Опис: | The composition of saturated and unsaturated fatty acids in vegetable oils using chromatography-mass spectrometry. An analysis of steroids, which allows to determine the source of fat, featuring vegetable and animal fats for cholesterol. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2187 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маренкова, Болгова Аналіз жирнокислотного складу.PDF | 608,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.