Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2187
Назва: Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії
Інші назви: Анализ жирнокислотного состава растительных жиров
Analysis of zhirnokislotnogo composition of jaboty
Автори: Болгова, Н. В.
Маренкова, Т. І.
Болгова, Н. В.
Маренкова, Т. И.
Bolgova, N. V.
Marenkova, T. І.
Ключові слова: мас-спектрометрія
стероїди
холестерин
масс-спектрометрия
стероиды
холестерин
mass spectrometry
steroids
cholesterol
Дата публікації: 2013
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Т. І. Маренкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання . - Мелітополь : ТДАТУ, 2013. - Вип. 13. - Т. 1. - С. 80-87.
Короткий огляд (реферат): Досліджено склад насичених і ненасичених жирних кислот у рослинних оліях за допомогою хромато-мас-спектрометрії. Проведено аналіз складу стероїдів, що дозволяє визначати джерело жиру, відрізняючи рослинні і тваринні жири за вмістом холестерину. Исследован состав насыщенных и ненасыщенных жирных кислот в растительных маслах с помощью хромато-масс-спектрометрии. Проведенный анализ состава стероидов позволяет определять источник жира, отличая растительные и животные жиры по содержанию холестерина.
Опис: The composition of saturated and unsaturated fatty acids in vegetable oils using chromatography-mass spectrometry. An analysis of steroids, which allows to determine the source of fat, featuring vegetable and animal fats for cholesterol.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2187
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маренкова, Болгова Аналіз жирнокислотного складу.PDF608,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.