Перегляд зібрання за групою - Автори Перцевой, Федір
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperature | Pertsevoi, Fedir; Hurskyi, Petro; Kondrashyna, Lidiia; Shylman, Lev; Melnyk, Oksana; Fedak, Nataliia; Omelchenko, Svitlana; Kis, Viktor; Lukianov, Ihor; Mitiashkina, Tetiana; Перцевой, Федір; Гурський, Петро; Кондрашина, Лідія; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталія; Омельченко, Світлана; Кіс, Віктор; Лук'янов, Ігор; Мітяшкіна, Тетяна; Перцевой, Федор; Гурский, Петр; Кондрашина, Лидия; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталья; Омельченко, Светлана; Кис, Виктор; Лукьянов, Игорь; Митяшкина, Татьяна |
2013 | The impact of technological factors on reducing phenolic compounds in sunflower seed kernels | Pertsevoy, Fedir; Gurskyi, Petro; Biduk, Dmitro; Prasol, Dmitro; Перцевой, Федір; Гурський, Петро; Бідюк, Дмитро; Прасол, Дмитро; Перцевой, Федор; Гурский, Петр; Бидюк, Дмитрий; Прасол, Дмитрий |