Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2623
Назва: The impact of technological factors on reducing phenolic compounds in sunflower seed kernels
Інші назви: Вплив технологічних факторів на зниження фенольних сполук насіння соняшнику
Влияние технологических факторов на снижение фенольных соединений семян подсолнечника
Автори: Pertsevoy, Fedir
Gurskyi, Petro
Biduk, Dmitro
Prasol, Dmitro
Перцевой, Федір
Гурський, Петро
Бідюк, Дмитро
Прасол, Дмитро
Перцевой, Федор
Гурский, Петр
Бидюк, Дмитрий
Прасол, Дмитрий
Ключові слова: sunflower seed kernels
phenolic compounds
ядра насіння соняшника
фенольні сполуки
ядра семян подсолнуха
фенольные соединения
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: The impact of technological factors on reducing phenolic compound in sunflower seed kernels [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, P. Gurskyi, D. Biduk, D. Prasol // Journal of EcoAgriTourism. – Brasov, Romania, 2013. – С. 55–61
Короткий огляд (реферат): The study revealed to a technological factors which are responding to reduced phenolic compounds and Chlorogenic acid, in whole-grain or broken sunflower seeds during its hydi-othermal treatment. It is important to point out that, the sensoiy analysis of organoleptic properties was obtained in the hydrothermal treated samples. В дослідженні виявлено технологічні фактори, які відповідають скороченням фенольних сполук і Хлорогенової кислоти, в цільного зерна або зламані насіння соняшнику під час його hydi-othermal лікування. Важливо відзначити, що, в sensoiy аналіз органолептичних властивостей було отримано в гидротермально оброблених зразків., ступінь етерифікації, освіта структури, плівки з гелю, ІЧ-спектри.
Опис: В исследовании выявлено технологические факторы, которые отвечают сокращением фенольных соединений и Хлорогеновой кислоты, в цельного зерна или сломанные семена подсолнечника во время его hydi-othermal лечения. Важно отметить, что, в sensoiy анализ органолептических свойств был получен в гидротермально обработанных образцов., ступінь етерифікації, освіта структури, плівки з гелю, ІЧ-спектри.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2623
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.