Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2623
Назва: | The impact of technological factors on reducing phenolic compounds in sunflower seed kernels |
Інші назви: | Вплив технологічних факторів на зниження фенольних сполук насіння соняшнику Влияние технологических факторов на снижение фенольных соединений семян подсолнечника |
Автори: | Pertsevoy, Fedir Gurskyi, Petro Biduk, Dmitro Prasol, Dmitro Перцевой, Федір Гурський, Петро Бідюк, Дмитро Прасол, Дмитро Перцевой, Федор Гурский, Петр Бидюк, Дмитрий Прасол, Дмитрий |
Ключові слова: | sunflower seed kernels phenolic compounds ядра насіння соняшника фенольні сполуки ядра семян подсолнуха фенольные соединения |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | The impact of technological factors on reducing phenolic compound in sunflower seed kernels [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, P. Gurskyi, D. Biduk, D. Prasol // Journal of EcoAgriTourism. – Brasov, Romania, 2013. – С. 55–61 |
Короткий огляд (реферат): | The study revealed to a technological factors which are responding to reduced phenolic compounds and Chlorogenic acid, in whole-grain or broken sunflower seeds during its hydi-othermal treatment. It is important to point out that, the sensoiy analysis of organoleptic properties was obtained in the hydrothermal treated samples. В дослідженні виявлено технологічні фактори, які відповідають скороченням фенольних сполук і Хлорогенової кислоти, в цільного зерна або зламані насіння соняшнику під час його hydi-othermal лікування. Важливо відзначити, що, в sensoiy аналіз органолептичних властивостей було отримано в гидротермально оброблених зразків., ступінь етерифікації, освіта структури, плівки з гелю, ІЧ-спектри. |
Опис: | В исследовании выявлено технологические факторы, которые отвечают сокращением фенольных соединений и Хлорогеновой кислоты, в цельного зерна или сломанные семена подсолнечника во время его hydi-othermal лечения. Важно отметить, что, в sensoiy анализ органолептических свойств был получен в гидротермально обработанных образцов., ступінь етерифікації, освіта структури, плівки з гелю, ІЧ-спектри. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2623 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 2,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.