Перегляд зібрання за групою - Автори Перцевой, Фёдор Всеволодович
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки | Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитрівна; Перцевой, Фёдор Всеволодович; Обозна, Маргарита Васильевна; Любенко, Галина Дмитриевна; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Obozna, Margarita Vasilivna; Lyubenco, Galina Dmitrivna |
2013 | Характеристика технології термостійкості начинки на основі молочної сировини з використанням пектину | Любенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Любенко, Галина Дмитриевна; Обозна, Маргарита Васильевна; Перцевой, Фёдор Всеволодович; Lyubenco, Galina Dmitrivna; Obozna, Margarita Vasilivna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |