Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1675
Назва: | Характеристика технології термостійкості начинки на основі молочної сировини з використанням пектину |
Інші назви: | Характеристика технологии термостойкости начинки на основе молочного сырья с использованием пектина Technology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectin |
Автори: | Любенко, Галина Дмитрівна Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Любенко, Галина Дмитриевна Обозна, Маргарита Васильевна Перцевой, Фёдор Всеволодович Lyubenco, Galina Dmitrivna Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Ключові слова: | термостійкість структуроутворювачі гідроколоїди полісахарид технологічна система термостойкость структурообразователи гидроколоиды полисахарид технологическая система operating heat-resistant builders hydrocolloid polysaccharide technological system |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Таврійський державний агротехнологічний університет. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13. Т. 7 – C. 159–166. |
Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено розробці технології термостійкої молоковмісної начинки, де в якості структуроутворювачів використовуються пектин та крохмаль. Обґрунтування технологічних режимів та параметрів виробництва продукту. Данную работу посвещено разработке технологии термостойкой молокосодержащей начинки, где в качестве структурообразователей используются пектин и крахмал, а также обоснованию технологических режимов и параметров производства продукта. |
Опис: | This work is dedicated to the development of technology-temperature milk-filling, where the structure-used pectin and starch, as well as the justification process conditions and parameters of the production of the product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1675 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЛюбенкоГ. Д._авт3.pdf | 2,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.