Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1675
Назва: Характеристика технології термостійкості начинки на основі молочної сировини з використанням пектину
Інші назви: Характеристика технологии термостойкости начинки на основе молочного сырья с использованием пектина
Technology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectin
Автори: Любенко, Галина Дмитрівна
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Любенко, Галина Дмитриевна
Обозна, Маргарита Васильевна
Перцевой, Фёдор Всеволодович
Lyubenco, Galina Dmitrivna
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: термостійкість
структуроутворювачі
гідроколоїди
полісахарид
технологічна система
термостойкость
структурообразователи
гидроколоиды
полисахарид
технологическая система
operating heat-resistant
builders
hydrocolloid
polysaccharide
technological system
Дата публікації: 2013
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Таврійський державний агротехнологічний університет. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13. Т. 7 – C. 159–166.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено розробці технології термостійкої молоковмісної начинки, де в якості структуроутворювачів використовуються пектин та крохмаль. Обґрунтування технологічних режимів та параметрів виробництва продукту. Данную работу посвещено разработке технологии термостойкой молокосодержащей начинки, где в качестве структурообразователей используются пектин и крахмал, а также обоснованию технологических режимов и параметров производства продукта.
Опис: This work is dedicated to the development of technology-temperature milk-filling, where the structure-used pectin and starch, as well as the justification process conditions and parameters of the production of the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1675
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЛюбенкоГ. Д._авт3.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.