Перегляд зібрання за групою - Автори Пуригін, І. О.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Вибір раціонального способу сушіння груш в умовах крафтового виробництва | Пуригін, І. О.; Назаренко, Ю. В.; Синенко, Т. П.; Puryhin, I.; Nazarenko, Y.; Synenko, T. |
2023 | Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогурту | Синенко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S. |
2024 | Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирів | Одінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I. |
2023 | Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністю | Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |