Перегляд зібрання за групою - Автори Старосельская, А. Л.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктівФотіна, Т. І.; Старосельська, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Фотина, Т. И.; Старосельская, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Fotina, T. I.; Staroselska, A. L.; Bondarenko, P. G.
2015Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методівСтаросельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L.
2017Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатівСтаросельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L.
2014Порівняльна характеристика ковбасних фаршів за допомогою мікроструктурного аналізуСтаросельська, А. Л.; Фотіна, Т. І.; Старосельская, А. Л.; Фотина, Т. И.; Staroselska, A. L.; Fotina, T. I.
2018Санітарна обробка холодильного обладнання з використанням дезінфектанту Бі-дезСтаросельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselskaya, A. L.