Browsing by Author Шкарапута, Р. В.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Properties and application of modified starches in food production | Mazurenko, Igor; Коshel, Olena; Marenkova, Tatyana; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Шкарапута, Р. В. |
2023 | Study on the properties of modified starches and their use in the production of dumplings | Mazurenko, Igor; Pertsevoy, Fedir; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Перцевой, Ф. В.; Шкарапута, Р. В. |
2024 | Аналіз технологій виробництва натуральних барвників з використання вторинної сировини та харчових відходів | Мельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В. |
2024 | Дослідження органолептичних властивостей напівфабрикатів з рослинного м’яса | Мельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.; Melnyk, O.; Shkaraputa, R. |