Перегляд зібрання за групою - Автори Bolgova, Natalia

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Determination of quality indicators of sugar fortified with a by-product of elderberry processingBal’-Prylipko, Larysa; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Yatsenko, Ivan; Hnoievyі, Ihor; Tkachuk, Svіtlana; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Баль-Прилипко, Л. В.; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Яценко, І. В.; Гноєвий, І. В.; Ткачук, С. А.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В.
2023Determining the influence of raw milk protein composition on the yield of cheese and its nutrient contentLadyka, Volodymyr; Bolgova, Natalia; Synenko, Tetiana; Skliarenko, Yuriy; Vechorka, Viktoriia; Ладика, Володимир Іванович; Болгова, Наталія Вікторівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Скляренко, Юрій Іванович; Вечорка, Вікторія Вікторівна
2022Development of bread technology with the highest biological value and increased shelf lifeSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Savenko, Oleh; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Савенко, Олег; Чернявська, Тетяна
2022Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powderSamilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.
2022Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta productsSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Kapitonenko, Anatoly; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Капітоненко, Анатолій; Чернявська, Тетяна
2020Substantiation of the choice of fillers for cottage cheese massesSamilyk, Marina; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Ryzhkova, Taisia; Sirenko, Igor; Fesyun, Oleg; Самілик, Марина; Геліх, Анна; Болгова, Наталія; Рижкова, Таїсія; Сіренко, Ігор; Фесюн, Олег
2020The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetablesSamilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.
2024Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverageSamilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій
2022Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugarSamilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Boqоmol, Nadija; Самілик, Марина; Корнієнко, Дарія; Болгова, Наталія; Соколенко, Вікторія; Бокомол, Надія
2021Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний періодСоколенко, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Соколенко, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Sokolenko, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila; Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia