Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9993
Назва: Development of bread technology with the highest biological value and increased shelf life
Інші назви: Розробка технології хліба з вищою біологічною цінністю та підвищеним терміном зберігання
Автори: Samilyk, Maryna
Demidova, Evgenia
Bolgova, Natalia
Savenko, Oleh
Cherniavska, Tetiana
Самілик, Марина
Демидова, Євгенія
Болгова, Наталія
Савенко, Олег
Чернявська, Тетяна
Ключові слова: enriched bread
dehydration
Sorbus aucuparia processing derivatives
збагачений хліб
дегідратація
похідні обробки Sorbus aucuparia
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Development of bread technology with high biological value and increased shelf life [Electronic resource] / М. Samilyk, Е. Demidova, N. Bolgova [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2022. – № 2/11 (116). – Р. 52-57. – Режим доступу : https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.255605. - Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): Як добавку до хліба пропонується використовувати порошок, виготовлений з похідних переробки горобини Sorbus aucuparia. Технологія виробництва порошку передбачає заморожування плодів, попереднє зневоднення шляхом осмотичного зневоднення, сушіння в інфрачервоній сушарці та подрібнення. Розроблено технологію хліба з подовженим терміном зберігання та підвищеною біологічною цінністю, досліджено деякі його фізико-хімічні властивості.
Опис: As an additive to bread, it is proposed to use a powder made from derivatives of the processing of mountain ash Sorbusaucuparia. The powder production technology involves freezing fruits, preliminary dehydration by osmotic dehydration, drying in an infrared dryer and grinding. The technology of bread with an extended shelf life and increased biological value has been developed, and some of its physical and chemical properties have been studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9993
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf694,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.