Перегляд зібрання за групою - Автори Bolhova, N.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогурту | Синенко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S. |
2023 | Використання екстракту чорниці у виробництві вершкового масла | Болгова, Наталія Вікторівна; Ткаченко, Олена Володимирівна; Bolhova, N.; Tkachenko, O. |
2024 | Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирів | Одінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I. |
2023 | Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продукту | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B. |