Перегляд зібрання за групою - Автори Demidova, E.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Prospects for the use of wild berry processing products as functional food ingredientsDemidova, E.; Samilyk, M.; Демидова, Є.; Самілик, М.
2025Prospects for the use of powdered viburnum food additive in the production of soft ice creamDemidova, E.; Samilyk, М.; Sukhanov, D.; Демидова, Є.; Самілик, М.; Суханов, Д.
2022Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydrationSamilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О.
2022Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогуртуСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E.
2022Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктівДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M.
2023Розробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихиДемидова, Є.; Самілик, М.; Demidova, E.; Samilyk, M.
2025Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністюГуба, Світлана Олександрівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Демидова, Євгенія В’ячеславівна; Губа, Олександр Олексійович; Guba, S.; Bolgova, N.; Demidova, E.; Guba, O.