Перегляд зібрання за групою - Автори Demidova, E.
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Prospects for the use of wild berry processing products as functional food ingredients | Demidova, E.; Samilyk, M.; Демидова, Є.; Самілик, М. |
2025 | Prospects for the use of powdered viburnum food additive in the production of soft ice cream | Demidova, E.; Samilyk, М.; Sukhanov, D.; Демидова, Є.; Самілик, М.; Суханов, Д. |
2022 | Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration | Samilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О. |
2022 | Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E. |
2022 | Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2023 | Розробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихи | Демидова, Є.; Самілик, М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2025 | Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю | Губа, Світлана Олександрівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Демидова, Євгенія В’ячеславівна; Губа, Олександр Олексійович; Guba, S.; Bolgova, N.; Demidova, E.; Guba, O. |