Перегляд зібрання за групою - Автори Gurskyi, Petro
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Improving the technology of gluten-free bread with quinoa flour | Samilyk, Maryna; Nahornyi, Yaroslav; Tkachuk, Svitlana; Ryzhkova, Taisia; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Самілик, М. М.; Нагорний, Я. В.; Ткачук, С. А.; Рижкова, Т. М.; Гурський, С. А.; Савчук, Л. Б.; Петренко, П. В.; Грінченко, Д. М. |
2024 | Substantiating the feasibility of processing the secondary product obtained after osmotic dehydration of dried apricots | Samilyk, Maryna; Tkachuk, Mykhaylo; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Tkachuk, Svіtlana; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Yarmosh, Tetyana; Самілик, М. М.; Ткачук, М. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Ткачук, С. А.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гурський, П. В.; Савчук, Л. Б.; Ярмаш, Т. А. |
2013 | The impact of technological factors on reducing phenolic compounds in sunflower seed kernels | Pertsevoy, Fedir; Gurskyi, Petro; Biduk, Dmitro; Prasol, Dmitro; Перцевой, Федір; Гурський, Петро; Бідюк, Дмитро; Прасол, Дмитро; Перцевой, Федор; Гурский, Петр; Бидюк, Дмитрий; Прасол, Дмитрий |