Перегляд зібрання за групою - Автори Helikh, А.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with selenium | Holovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В. |
2019 | Дослідження показників якості січених виробів на основі прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба | Геліх, А. О.; Гелих, А. А.; Helikh, А. |
2021 | Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії | Геліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Приходько, І.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Приходько, И.; Helikh, А.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Prykhodko, I. |
2020 | Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентами | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V. |