Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Influence of quality of washing of technological line of production of milk on contamination of raw material | Hrynova, D. V.; Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В. |
2016 | Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a diet | Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В. |
2015 | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | Косолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2015-04-02 | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | Косолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2015 | Витамин Е в яйцах и мясе перепела | Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V. |
2014 | Влияние санитарного состояния технологической линии производства молока на его качество | Горбатенко, Л. И.; Гриньова, Д. В.; Горбатенко, Л. І.; Гринёва, Д. В.; Gorbatenko, L. I.; Hrynova, D. V. |
2014-04 | Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2014 | Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2014 | Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього (Біла Церква) | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2015 | Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2015 | Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2013 | Качество молока в Украине и вероятные причины его ухудшения | Гринёва, Д. В.; Гриньова, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2015 | Корисні властивості продуктів перепелівництва | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2015 | Корисні властивості продуктів перепелівництва | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2015 | Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушки | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V. |
2018 | Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями | Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V. |
2014 | Підвищення продуктивності самок перепела | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2015-12-16 | Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2018 | Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походження | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2018 | Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелів | Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |