Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6078
Назва: | Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями |
Інші назви: | Паштет с мясом перепела с антиоксидантными свойствами Pate with quail meat with antioxidant properties |
Автори: | Гриньова, Д. В. Болгова, Н. В. Гринёва, Д. В. Болгова, Н. В. Hrynova, D. V. Bolgova, N. V. |
Ключові слова: | технологія удосконалення рецептура технология усовершенствование рецептура technology updating composition |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Бібліографічний опис: | Гриньова Д. В. Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова, Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь : ТДАТУ, 2018. – Вип. 18, Том. 1. – С. 269-273. |
Короткий огляд (реферат): | Вітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє подовженню термінів зберігання продуктів харчування. Заміна м’яса курки на м’ясо перепела у паштеті дає можливість збагатити продукт вітаміном Е, покращити функціонально-технологічні властивості фаршевих систем, підвищити харчову цінність продукту. М’ясо перепела надає паштету антиоксидантних властивостей та подовжує його термін зберігання до п’яти діб. Витамин Е является природным антиоксидантом и способствует увеличению сроков хранения продуктов питания. Замена мяса курицы на мясо перепела в паштете дает возможность обогатить продукт витамином Е, улучшить функционально-технологические свойства фаршевых систем, повысить пищевую ценность продукта. Мясо перепела придает паштету антиоксидантные свойства и продлевает срок хранения до пяти суток. |
Опис: | Vitamin E is a natural antioxidant and helps to increase the date of expiry of food. Changing the meat of chicken for quail meat in the pate gives an opportunity to enrich the product with vitamin E, improve the functional and technological properties of minced systems, increase the nutritional value of the product. The quail meat gives antioxidant properties to the pate and extends the date of expiry to five days. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6078 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГриньоваД.В.(2).pdf | 319,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.