Перегляд зібрання за групою - Автори Kryzhska, T.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Альтернатива традиционному мясному фаршуУсатенко, Н. Ф.; Вербицкий, С. Б.; Крыжская, Т. А.; Усатенко, Н. Ф.; Вербицький, С. Б.; Крижська, Т. А.; Usatenko, N.; Verbytskyi, S.; Kryzhska, T.
2020Вплив функціональної добавки на якість варених ковбас з м’яса індичкиКрижська, Т. А.; Токарєв, О. В.; Крыжская, Т. А.; Токарєв, О. В.; Kryzhska, T.; Tokarev, O.
2019Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктівЛаслов, О. М.; Крижська, Т. А.; Ласлов, А. М.; Крыжская, Т. А.; Laslov, О.; Kryzhska, T.
2022Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння конопліГеліх, А.; Даниленко, С.; Крижська, Т.; Семерня, О.; Gelikh, A.; Danylenko, S.; Kryzhska, T.; Semernya, O.
2019Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентамиВербицький, С. Б.; Старчевой, С. О.; Усатенко, Н. Ф.; Крижська, Т. А.; Вербицкий, С. Б.; Старчевой, С. А.; Усатенко, Н. Ф.; Крыжская, Т. А.; Verbytskyi, S.; Starchevoi, S.; Usatenko, N.; Kryzhska, T.