Перегляд зібрання за групою - Автори Melnyk, O.
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Scientific and practical aspects of pectin and pectin products | Krapivnytska, I.; Ladyka, V.; Ianchyk, M.; Omelchenko, S.; Melnyk, O.; Pertsevyi, F.; Кропивницька, І.; Ладика, В.; Янчик, М.; Омельченко, С.; Мельник, О.; Перцевой, Ф. |
2024 | The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuit with the addition of crickets flour | Sereda, O.; Melnyk, O.; Marenkova, T.; Koshel, O.; Bokovets, S.; Середа, Ольга; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Кошель, Олена; Боковець, Сергій |
2024 | Аналіз сировини для виробництва рослинного м’яса | Шкарапута, Р.; Мельник, О.; Спицький, В.; Shkaraputa, R.; Melnyk, O.; Spytskiy, V. |
2022 | Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробів | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2022 | Використання кріопорошків в технології виготовлення пастили | Ілляшенко, Я. І.; Мельник, О. Ю.; Illiashenko, Y.; Melnyk, O. |
2024 | Дослідження органолептичних властивостей напівфабрикатів з рослинного м’яса | Мельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.; Melnyk, O.; Shkaraputa, R. |
2023 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комах | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2025 | Шляхи подовження свіжості хліба | Матісов, О. Д.; Мельник, О. Ю.; Matisov, А.; Melnyk, O. |