Перегляд зібрання за групою - Автори Melnyk, O.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Scientific and practical aspects of pectin and pectin productsKrapivnytska, I.; Ladyka, V.; Ianchyk, M.; Omelchenko, S.; Melnyk, O.; Pertsevyi, F.; Кропивницька, І.; Ладика, В.; Янчик, М.; Омельченко, С.; Мельник, О.; Перцевой, Ф.
2024The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuit with the addition of crickets flourSereda, O.; Melnyk, O.; Marenkova, T.; Koshel, O.; Bokovets, S.; Середа, Ольга; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Кошель, Олена; Боковець, Сергій
2024Аналіз сировини для виробництва рослинного м’ясаШкарапута, Р.; Мельник, О.; Спицький, В.; Shkaraputa, R.; Melnyk, O.; Spytskiy, V.
2022Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробівРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.
2022Використання кріопорошків в технології виготовлення пастилиІлляшенко, Я. І.; Мельник, О. Ю.; Illiashenko, Y.; Melnyk, O.
2024Дослідження органолептичних властивостей напівфабрикатів з рослинного м’ясаМельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.; Melnyk, O.; Shkaraputa, R.
2023Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комахРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.
2025Шляхи подовження свіжості хлібаМатісов, О. Д.; Мельник, О. Ю.; Matisov, А.; Melnyk, O.