Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperature | Pertsevoi, Fedir; Hurskyi, Petro; Kondrashyna, Lidiia; Shylman, Lev; Melnyk, Oksana; Fedak, Nataliia; Omelchenko, Svitlana; Kis, Viktor; Lukianov, Ihor; Mitiashkina, Tetiana; Перцевой, Федір; Гурський, Петро; Кондрашина, Лідія; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталія; Омельченко, Світлана; Кіс, Віктор; Лук'янов, Ігор; Мітяшкіна, Тетяна; Перцевой, Федор; Гурский, Петр; Кондрашина, Лидия; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталья; Омельченко, Светлана; Кис, Виктор; Лукьянов, Игорь; Митяшкина, Татьяна |
2022 | Improving the technology of sauces using vegetable and berry raw materials | Wu, Qiuna; Melnyk, Oksana; У, Чуйна; Мельник, О. Ю. |
2022 | Influence of substitution of wheat flour with modified potato starch on the quality of chinese steamed bread | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе |
2024 | Microbiological indicator of crockets flour | Sereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна |
2022 | Modification in Physicochemical, Structural and Digestive Properties of Potato Starch During Heat-Moisture Treatment Combined with Microwave Pre- and Post-Treatment | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Marenkova, Tatyana; Luo, Yanghe; Чунлі, Ден; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Луо, Янхе |
2023 | Optimization of Cross-Linked Cassava Starch Coating Formulation by Response Surface Methodology and Its Preservation Effects on ‘Shatangju’ Mandarin | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Li, Guanli; Li, Xiaochun; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Лі, Гуанлі; Лі, Сяочунь; Луо, Янхе |
2023 | Substitution of wheat flour with modified potato starch affects texture properties of dough and the quality of fresh noodles | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе |
2023 | Thermogravimetric study of moisture bond forms in semi-finished biscuit with the addition of cricket flour | Sereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна |
2023 | Дослідження фізико-хімічних характеристик збивного борошняного напівфабрикату з борошном із цвіркунів | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana |
2022 | Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana |
2023 | Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировини | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Melnyk, Oksana; Sereda, Olha |