Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Determining heat losses in university educational premises and developing an algorithm for implementing energy-saving measures | Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Rozhkova, L. G.; Barsukova, H. V.; Savoiskyi, O. Y.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Барсукова, Г. В.; Савойський, О. Ю.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Барсукова, А. В.; Савойский, А. Ю. |
2022 | Ways to improve energy conservation in educational institution | Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В. |
2023 | Автоматизована система керування апаратами для екстрагування рослинної сировини cубкритичною рідиною | Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Radchuk, O. V.; Savchenko-Pererva, M. Yu. |
2018 | Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчування | Радчук, О. В.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. І.; Радчук, О. В.; Толбатова, О. О; Маренкова, Т. И.; Radchuk, O. V.; Tolbatova, O. O.; Marenkova, T. I. |
2020 | Апарат із зустрічними закрученими потоками з розкручувачем | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Кацов, В. М.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Кацов, В. М.; Сабадаш, С. М.; Savchenko-Pererva, M. Yu.; Radchuk, O. V.; Katsov, V. M.; Sabadash, S. M. |
2015 | Визначення діаметра ядра фонтануючого шару | Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Radchuk, O. V.; Sabadash, S. M. |
2014 | Некоторые критерии выбора автономных ветроустановок малой мощности многоцелевого назначения | Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожевский, Ю. П.; Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожевський, Ю. П.; Rozhkova, L. G.; Radchuk, O. V.; Rozhevskiy, Y. P. |
2020 | Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа | Сукманов, В. О.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Будник, Н. В.; Сукманов, В . А.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Будник, Н. В.; Sukmanov, V. O.; Radchuk, O. V.; Savchenko-Pererva, M. Yu.; Budnyk, N. V. |
2015 | Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушки | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V. |
2017 | Перспективи застосування пінч-технологій в енергозбереженні на підприємствах харчової галузі | Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Rozhkova, L. G.; Radchuk, O. V.; Savchenko, M. Yu. |
2014 | Повышение надежности обеспечения энергией ветроустановками малой мощности конструкторско-технологическими методами | Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Rozhkova, L. G.; Radchuk, O. V. |
2012-09-10 | Пристрій для термічної обробки бобів сої | Плавинська, Світлана Володимирівна; Радчук, Олег Володимирович; Кіндя, Валерій Ілліч; Плавинський, Володимир Іванович; Плавинская, Светлана Владимировна; Радчук, Олег Владимирович; Киндя, Валерий Ильич; Плавинский, Владимир Иванович; Plavynska, S. V.; Radchuk, O. V.; Kindia, V. I.; Plavynsky, V. I. |
1999 | Розробка методу комплексної оцінки виробничої технологічності структури виробу | Радчук, Олег Володимирович; Радчук, Олег Владимирович; Radchuk, O. V. |
2012 | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості | Радчук, О. В.; Кацов, В. М.; Радчук, О. В.; Кацов, В. Н.; Radchuk, O. V.; Katsov, V. N. |
2012 | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості | Радчук, О. В.; Кацов, В. М.; Радчук, О. В.; Кацов, В. Н.; Radchuk, O. V.; Katsov, V. N. |
2019 | Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості | Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Rozhkova, L. G.; Radchuk, O. V. |
2019 | Інерційно-вихровий пиловловлювач із жалюзійним відводом | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Кацов, В. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Кацов, В. М.; Savchenko-Pererva, M. Yu.; Radchuk, O. V.; Sabadash, S. M.; Katsov, V. M. |