Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10001
Назва: Збалансувати раціон
Інші назви: Сбалансировать рацион
Balance the diet
Автори: Корж, Ольга Василівна
Корж, Ольга Васильевна
Korzh, Olga Vasilievna
Ключові слова: приріст
жива маса
схема годівлі
прирост
живая масса
схема кормления
gain
live weight
feeding scheme
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Корж О. В. Збалансувати раціон [Електронний ресурс] / О. В. Корж // Фермер. – 2022. – № 1(145). – С. 128-129.
Короткий огляд (реферат): Для молодняку свиней на відгодівлі, особливо в заключний період, можна використовувати великий спектр кормових засобів – молочних, боєнських та рибних відходів, побічної продукції спиртового, борошномельного та пивоварного виробництв. Використовувати їх необхідно, але завжди потрібно, крім економічної доцільності, враховувати їх біологічну безпечність і сумісність з іншими кормовими інгредієнтами. Для молодняка свиней на откорме, особенно в заключительный период, можно использовать большой спектр кормовых средств – молочных, боенских и рыбных отходов, побочной продукции спиртового, мукомольного и пивоваренного производства. Использовать их необходимо, но всегда нужно кроме экономической целесообразности учитывать их биологическую безопасность и совместимость с другими кормовыми ингредиентами.
Опис: To balance the diet for young pigs in the middle of the year, especially in the final period, you can win a wide range of fodder production - dairy, slaughterhouse tax outputs, by-products of alcohol, borosnomel and brewing breweries. Vykoristovuvaty їх it is necessary, but zavzhdi it is necessary, krіm ekonomіchї dotsіlnostі, vrakhovuvat їх biological safety and consistency with other fodder ingredients.n.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10001
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збалансувати раціон.pdf292,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.