Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10079
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурач, Оксана | - |
dc.contributor.author | Оничко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Мурач, Оксана | - |
dc.contributor.author | Онычко, Татьяна | - |
dc.contributor.author | Murach, Oksana | - |
dc.contributor.author | Onychko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T08:32:46Z | - |
dc.date.available | 2022-11-03T08:32:46Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мурач О. М. Технологічні аспекти передпосівної підготовки та висіву голонасінного гарбуза на насіння [Електронний ресурс] / О. М. Мурач, Т. О. Оничко // Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference. – Oxford-Vinnytsia : P.C. Publishing House & European Scientific Platform, 2021. – Vol. 1. – Р. 131-134. – Режим доступу : doi 10.36074/logos-10.12.2021.v1.43. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10079 | - |
dc.description | The article deals with the development and improvement of the technological aspects of growing gymnosperms. It has been established that in order to increase the field germination of seeds, the simultaneous emergence of seedlings, the resistance of plants to adverse environmental conditions, the damage of plants by diseases and damage by pests, pre-sowing preparation and seed treatment can be achieved by various methods. Such measures include: mechanical, physical, thermal and hydrothermal, pre-sowing enrichment of seeds, dressing of seeds. Sowing is carried out at the beginning of the third decade of May to a depth of 3-4 cm. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто питання розробки та удосконалення технологічних аспектів вирощування голонасінного гарбуза. Встановлено, що для підвищення польової схожості насіння, дружньої появи сходів, стійкості рослин до несприятливих умов зовнішнього середовища, ураження рослин хворобами і ушкодження шкідниками можна досягають різними способами передпосівної підготовки і обробки насіння. До таких заходів можна віднести: механічні, фізичні, термічні та гідротермічні, передпосівне збагачення насіння, протруювання насіння. Сівбу проводити на початку третьої декади травня на глибину 3-4 см. В статье рассмотрены вопросы разработки и усовершенствования технологических аспектов выращивания голосеменной тыквы. Установлено, что для повышения полевой всхожести семян, одновременного появления всходов, устойчивости растений к неблагоприятным условиям внешней среды, поражению растений болезнями и повреждению вредителями можно достичь разными способами предпосевной подготовки и обработки семян. К таким мерам можно отнести: механические, физические, термические и гидротермические, предпосевное обогащение семян, протравливание семян. Посев проводить в начале третьей декады мая на глубину 3-4 см. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | P.C. Publishing House & European Scientific Platform | uk_UA |
dc.subject | голонасінний гарбуз | uk_UA |
dc.subject | передпосівна підготовка насіння | uk_UA |
dc.subject | сівба | uk_UA |
dc.subject | голосеменная тыква | uk_UA |
dc.subject | предпосевная подготовка семян | uk_UA |
dc.subject | посев | uk_UA |
dc.subject | gymnosperms | uk_UA |
dc.subject | pre-sowing preparation of seeds | uk_UA |
dc.subject | sowing | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти передпосівної підготовки та висіву голонасінного гарбуза на насіння | uk_UA |
dc.title.alternative | Технологические аспекты предпосевной подготовки и высева голосеменной тыквы на семена | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological aspects of pre-sowing preparation and sowing of gymnosperms for seeds | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 638,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.