Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10082
Назва: Factors of increasing alfalfa yield capacity under conditions of the Forest-Steppe
Інші назви: Фактори підвищення врожайності люцерни в умовах Лісостепу
Факторы повышения урожайности люцерны в условиях Лесостепи
Автори: Kvitko, Maksym
Getman, Nadiia
Butenko, Andrey
Demydas, Grygory
Moisiienko, Vira
Stotska, Svitlana
Burko, Lesya
Onychko, Viktor
Квітко, Максим
Гетьман, Надія
Бутенко, Андрій
Демидас, Григорій
Моїсеєнко, Віра
Стоцька, Світлана
Бурко, Леся
Оничко, Віктор
Квитко, Максим
Гетьман, Надежда
Бутенко, Андрей
Демидас, Григорий
Моисеенко, Вера
Стоцкая, Светлана
Бурко, Леся
Онычко, Виктор
Ключові слова: alfalfa
Medicago sativa
variety
люцерна
Medicago sativa
сорт
люцерна
Medicago sativa
сорт
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Factors of increasing alfalfa yield capacity under conditions of the Forest-Steppe [Electronic resource] / М. Kvitko, N. Getman, А. Butenko [and athers] // Agraarteadus : Journal of Agricultural Science. – 2021. – Т. 32, № 1. – Р. 59-66. – Режим доступу : https://doi.org/10.15159/jas.21.10. - Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): The article deals with the issues of increasing the yield of alfalfa when grown in the forest-steppe conditions. Alfalfa (Medicago sativa L.) of the southern ecotype, the Anzhelika variety was not inferior to the Rosana variety in terms of productivity. The content of alfalfa crude protein in the phase of the beginning of budding is average in the varieties Angelik and Rozana 21.07–21.37% for sowing with row spacing of 12.5 cm and 20.67–20.68% - 25.0 cm. an increase in the content of crude protein by 0.55-0.58%. In terms of forage yield, the varieties of alfalfa Anzhelika and Rozana were equivalent. У статті розглянуті питання підвищення врожайності люцерни при вирощуванні в умовах Лісостепу. Люцерна (Medicago sativa L.) південного екотипу, сорт Анжеліка за врожайністю не поступався сорту Розана. Вміст сирого протеїну люцерни у фазі початку бутонізації середній у сортів Анжелік та Розана 21,07–21,37 % для посіву з міжряддями 12,5 см та 20,67–20,68 % – 25,0 см. Звуження міжряддя сприяло підвищенню вмісту сирого протеїну на 0,55–0,58%. За врожайністю кормів сорти люцерни Анжеліка та Розана були еквівалентними.
Опис: В статье рассмотрены вопросы повышения урожайности люцерны при выращивании в условиях Лесостепи. Люцерна (Medicago sativa L.) южного экотипа, сорт Анжелика по урожайности не уступал сорту Розана. Содержание сырого протеина люцерны в фазе начала бутонизации среднее у сортов Анжелик и Розана 21,07–21,37 % для посева с междурядьями 12,5 см и 20,67–20,68 % – 25,0 см. Сужение междурядий способствовало повышению содержания сырого протеина на 0,55-0,58%. По урожайности кормов сорта люцерны Анжелика и Розана были эквивалентны.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10082
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 2.pdf829,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.