Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10306
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазбан, Юлія Дмитрівна-
dc.contributor.authorKazban, Yulia-
dc.date.accessioned2023-02-02T06:39:23Z-
dc.date.available2023-02-02T06:39:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10306-
dc.descriptionImproving the technology of muffins using gluten-free flour will allow to expand the assortment of flour confectionery products of increased nutritional value and will allow them to be used for people with celiac disease. Such confectionery products, made using gluten-free types of flour, using vegetable milk, can be used in the nutrition of children, various groups of the population, in particular, people with celiac disease. Gluten-free flour is known for its high content of vitamins, carotene and fiber. Its use helps to avoid the deficiency of useful substances in the human body. Production of muffins using gluten-free flour will enrich the product, give it new taste properties and make it possible to use it in the diet of people with gluten intolerance.uk_UA
dc.description.abstractУдосконалення технології мафінів з використанням безглютенового борошна дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності та дозволить застосовувати їх для людей хворих на целіакію. Такі кондитерські вироби, виготовлені з використанням безглютенових видів борошна, з використанням рослинного молока, можуть застосовуватися у харчуванні дітей, різних груп населення, зокрема людей хворих на целіакію. Безглютенове борошно відоме високим вмістом вітамінів, каротину і клітковини. Його використання допомагає уникнути дефіциту корисних речовин в організмі людини. Виробництво мафінів з використанням безглютенового борошна дозволить збагатити продукт, надати йому нових смакових властивостей та дасть можливість викорисовувати у харчуванні людей з непереносимістю глютену.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмафінuk_UA
dc.subjectглютенuk_UA
dc.subjectкукурудзяне борошноuk_UA
dc.subjectmuffinuk_UA
dc.subjectglutenuk_UA
dc.subjectcorn flouruk_UA
dc.titleУдосконалення технології мафінівuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of muffin technologyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Казбан_Ю.Д..pdf
  Restricted Access
1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.