Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 215
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Проект міні-цеху виробництва сирів розсільних | Нерощина, Альона Володимирівна; Neroshchyna, A. V. |
2025 | Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів | Чариєв, Мансур; Charyyev, M. |
2025 | Проект цеху тістових напівфабрикатів у м. Суми | Матвієвський, Данііл Володимирович; Matviievskyi, D. V. |
2025 | Проект цеху з виробництва кисломолочних продуктів в Роменському районі | Клімчук, Олена Василівна; Klimchuk, О. V. |
2025 | Проект міні-цеху по виробництву крафтових кондитерських виробів | Дорош, Ярослав Віталійович; Dorosh, Ya. V. |
2025 | Проєкт міні-цеху з виробництва макаронних виробів | Шутко, Катерина Анатоліївна; Shutko, Kateryna Anatoliivna |
2025 | Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за зміну | Сорока, Дмитро Володимирович; Soroka, Dmitry Volodymyrovych |
2025 | Проєкт цеху по виробництву твердих сирів | Дворніченко, М. В.; Dvornichenko, M. V. |
2025 | Проект міні-цеху з виробництва крафтового пива | Ткаченко, Артем Віталійович; Tkachenko, Artem |
2025 | Проект міні-цеху з виробництва кондитерських виробів | Корнієнко, Карина Олегівна; Kornienko, Karina |
2025 | Проект міні-цеху з комплексної переробки молока | Гайдар, М. А.; Haidar, M. A. |
2025 | Проект міні-цеху з виробництва квасу | Бойко, Вікторія Сергіївна; Boiko, Viktoriia |
2025 | Розширення асортименту горіхових паст та проектування технологічного процесу у кафе на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Ярошенко, Олександр Олегович; Yaroshenko, Oleksandr Olehovych |
2025 | Розширення асортименту та проектування технологічного процесу в кафе на 20 місць із розрахунком складської групи приміщень | Івашина, Софія Анатоліївна; Ivashyna, Sofia Anatoliivna |
2025 | Розширення асортименту кондитерських виробів та проектування технологічного процесу в кафе на 30 місць із розрахунком складської групи приміщень | Дехтяренко, Анастасія Юріївна; Dekhtyarenko, Anastasia Yuriivna |
2025 | Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень | Пономарьова, Ольга Григорівна; Ponоmaryova, Olga Grygorivna |
2025 | Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цеху | Піднебесна, Лілія Олександрівна; Pidnebesna, Liliya Oleksandrivna |
2025 | Розширення асортименту борошняних страв та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Лісова, Марія Михайлівна; Lisova, Maria Mykhailivna |
2025 | Розширення асортименту солодких страв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цеху | Огородній, Р. Д.; Ogorodniy, R. D. |
2025 | Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Новицька, Анастасія Андріївна; Novitska, Anastasia Andriyivna |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 215