Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 192
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розширення асортименту пельменів підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньСоломка, А.; Solomka, A.
2024Розширення асортименту напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини підвищеної харчової цінності та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цехуНосачова, О.; Nosachova, O.
2024Розширення асортименту запіканки сирної підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в шкільній їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньДзюба, Я. С.; Dziuba, Y. S.
2024Удосконалення технології пісочного печива з використанням нетрадиційної сировиниСільченко, Алла Русланівна; Silchenko, Alla Ruslanivna
2024Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цехуПрохоренко, Дмитро Ігорович; Prokhorenko, Dmytro Ihorovych
2024Розширення асортименту хлібобулочних виробів та проектування технологічного процесу у кафе-пекарні на 70 місць з розрахунком складської групи приміщеньМішан, Дар’я Михайлівна; Mishan, Daria Mykhailivna
2024Розширення асортименту бісквітного напівфабрикату та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньМарченко, Богдан Валерійович; Marchenko, Bohdan Valeriiovych
2024Розширення асортименту тіста для вареників та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цехуМаксименко, Наталія Миколаївна; Maksymenko, Nataliia Mykolaivna
2024Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів та проектування технологічного процесу у ресторані на 50 місць з розрахунком кондитерського цехуКононенко, Анастасія Андріївна; Kononenko, Anastasiia Andriivna
2024Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньШапаренко, О. П.; Shaparenko, O. P.
2024Розширення асортименту страв із овочів та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщеньТузнік, Б. С.; Tuznik, B. S.
2024Розширення асортименту овочевих закусок та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цехуЧигенцев, М. Р.; Chygentsev, M. R.
2024Розширення асортименту страв із м’ясної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цехуТабаченко, Є. О.; Tabachenko, E. O.
2024Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньКуртов, Д. О.; Kurtov, D. O.
2024Розширення асортименту тіста для вареників та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цехуМиргородська, В. В.; Mirgorodska, V. V.
2024Розширення асортименту страв із січеної маси птиці та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньКороткий, Я. С.; Korotkyi, Ya. S.
2023Розширення асортименту млинців та проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цехуКористов, В. Л.; Koristov, V. L.
2023Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньБосак, Д. М.; Bosak, D. M.
2023Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста з використанням борошна насіння розторопші плямистої та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цехуБанчукова, С. В.; Banchukova, S. V.
2023Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщеньЗатокін, В. О.; Zatokin, V. O.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 192