Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 192
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Розширення асортименту пельменів підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Соломка, А.; Solomka, A. |
2024 | Розширення асортименту напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини підвищеної харчової цінності та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цеху | Носачова, О.; Nosachova, O. |
2024 | Розширення асортименту запіканки сирної підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в шкільній їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Дзюба, Я. С.; Dziuba, Y. S. |
2024 | Удосконалення технології пісочного печива з використанням нетрадиційної сировини | Сільченко, Алла Русланівна; Silchenko, Alla Ruslanivna |
2024 | Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Прохоренко, Дмитро Ігорович; Prokhorenko, Dmytro Ihorovych |
2024 | Розширення асортименту хлібобулочних виробів та проектування технологічного процесу у кафе-пекарні на 70 місць з розрахунком складської групи приміщень | Мішан, Дар’я Михайлівна; Mishan, Daria Mykhailivna |
2024 | Розширення асортименту бісквітного напівфабрикату та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Марченко, Богдан Валерійович; Marchenko, Bohdan Valeriiovych |
2024 | Розширення асортименту тіста для вареників та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Максименко, Наталія Миколаївна; Maksymenko, Nataliia Mykolaivna |
2024 | Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів та проектування технологічного процесу у ресторані на 50 місць з розрахунком кондитерського цеху | Кононенко, Анастасія Андріївна; Kononenko, Anastasiia Andriivna |
2024 | Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Шапаренко, О. П.; Shaparenko, O. P. |
2024 | Розширення асортименту страв із овочів та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень | Тузнік, Б. С.; Tuznik, B. S. |
2024 | Розширення асортименту овочевих закусок та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цеху | Чигенцев, М. Р.; Chygentsev, M. R. |
2024 | Розширення асортименту страв із м’ясної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цеху | Табаченко, Є. О.; Tabachenko, E. O. |
2024 | Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Куртов, Д. О.; Kurtov, D. O. |
2024 | Розширення асортименту тіста для вареників та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Миргородська, В. В.; Mirgorodska, V. V. |
2024 | Розширення асортименту страв із січеної маси птиці та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Короткий, Я. С.; Korotkyi, Ya. S. |
2023 | Розширення асортименту млинців та проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цеху | Користов, В. Л.; Koristov, V. L. |
2023 | Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Босак, Д. М.; Bosak, D. M. |
2023 | Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста з використанням борошна насіння розторопші плямистої та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Банчукова, С. В.; Banchukova, S. V. |
2023 | Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень | Затокін, В. О.; Zatokin, V. O. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 192