Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10335
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-02-06T07:57:44Z-
dc.date.available2023-02-06T07:57:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationSamilyk M. Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks [Electronic resource] / М. Samilyk // EUREKA : Life Sciences. – 2022. – № 5. – Р. 58-64. – Режим доступу : https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002659. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10335-
dc.descriptionПохідні переробки рослин, зазвичай, класифікуються як промислові відходи. Незважаючи на свої біологічні властивості, вони переважно утилізуються або використовуються при виробництві корму для тварин. Враховуючи стрімке зростання населення у світі та посилений інтерес споживачів до рослинної їжі, доцільно використовувати рослинні побічні продукти як харчові добавки з певними функціональними властивостями. Мета дослідження – обґрунтування можливості використання кунжутного борошна та рисових висівок як наповнювачів при виробництві кисломолочних напоїв.uk_UA
dc.description.abstractDerivatives from plant processing are generally classified as industrial waste. Despite their biological properties, they are mostly recycled or used in the production of animal feed. Given the rapid growth of the world's population and the increased interest of consumers in plant foods, it is advisable to use plant by-products as nutritional supplements with certain functional properties. The purpose of the study is to substantiate the possibility of using sesame flour and rice bran as fillers in the production of fermented milk drinks.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectvegetable by-productsuk_UA
dc.subjectderivative processinguk_UA
dc.subjectindustrial wasteuk_UA
dc.subjectрослинні побічні продуктиuk_UA
dc.subjectпохідні переробкиuk_UA
dc.subjectпромислові відходиuk_UA
dc.titleScientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinksuk_UA
dc.title.alternativeНаукове обгрунтування використання рослинних побічних продуктів для збагачення кисломолочних напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збагачення напоїв.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.