Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10452
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Хмелюк, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.contributor.author | Khmelyuk, T. A. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-28T09:49:25Z | - |
dc.date.available | 2023-02-28T09:49:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятом [Електронний ресурс] : патент 152390 UA : МПК A23C 19/00, A23C 19/093 (2006.01) / Н. В. Болгова, Т. А. Хмелюк ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 202103945, заявл. 07.07.2021 ; опубл. 25.01.2023, Бюл. № 4. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10452 | - |
dc.description | The utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of curd pastes based on fermented milk cheese. The method allows expanding the range of fermented milk cheese, increasing its nutritional value and imparting functional properties to the product. The method for the production of fermented milk cheese involves fermentation of the mixture, fermentation, heat treatment and cooling. The proposed sour-milk cheese is enriched with sunflower isolate. | uk_UA |
dc.description.abstract | Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочного. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиру кисломолочного, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Спосіб виробництва сиру кисломолочного передбачає заквашування суміші, сквашування, теплову обробку та охолодження Запропонований сир кисломолочний збагачений соняшниковим ізолятом. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | соняшниковий ізолят | uk_UA |
dc.subject | сквашування | uk_UA |
dc.subject | sour-milk curd | uk_UA |
dc.subject | sunflower isolate | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятом | uk_UA |
dc.title.alternative | Method for the production of cheese products with sunflower isolate | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент_Болгова Н.(сирковий).pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.