Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorХмелюк, Т. А.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorKhmelyuk, T. A.-
dc.date.accessioned2023-02-28T09:49:25Z-
dc.date.available2023-02-28T09:49:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятом [Електронний ресурс] : патент 152390 UA : МПК A23C 19/00, A23C 19/093 (2006.01) / Н. В. Болгова, Т. А. Хмелюк ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 202103945, заявл. 07.07.2021 ; опубл. 25.01.2023, Бюл. № 4.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10452-
dc.descriptionThe utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of curd pastes based on fermented milk cheese. The method allows expanding the range of fermented milk cheese, increasing its nutritional value and imparting functional properties to the product. The method for the production of fermented milk cheese involves fermentation of the mixture, fermentation, heat treatment and cooling. The proposed sour-milk cheese is enriched with sunflower isolate.uk_UA
dc.description.abstractКорисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочного. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиру кисломолочного, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Спосіб виробництва сиру кисломолочного передбачає заквашування суміші, сквашування, теплову обробку та охолодження Запропонований сир кисломолочний збагачений соняшниковим ізолятом.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectсоняшниковий ізолятuk_UA
dc.subjectсквашуванняuk_UA
dc.subjectsour-milk curduk_UA
dc.subjectsunflower isolateuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятомuk_UA
dc.title.alternativeMethod for the production of cheese products with sunflower isolateuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н.(сирковий).pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.