Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10584
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. | - |
dc.contributor.author | Ладика, В. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, С. | - |
dc.contributor.author | Шульга, О. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. | - |
dc.contributor.author | Pertsevyi, F. | - |
dc.contributor.author | Ladyka, V. | - |
dc.contributor.author | Omelchenko, S. | - |
dc.contributor.author | Shulha, О. | - |
dc.contributor.author | Hurskyi, Р. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-19T11:01:22Z | - |
dc.date.available | 2023-05-19T11:01:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584 | - |
dc.description | The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants. | uk_UA |
dc.description.abstract | У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Діса плюс | uk_UA |
dc.subject | структуроутворювачі | uk_UA |
dc.subject | полісахариди | uk_UA |
dc.subject | міцність драглів | uk_UA |
dc.subject | structure formers | uk_UA |
dc.subject | polysaccharides | uk_UA |
dc.subject | gelatin strength | uk_UA |
dc.title | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of jelly products using structure formers of various functional properties | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф.В._Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей.pdf | 9,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.