Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Ф.-
dc.contributor.authorЛадика, В.-
dc.contributor.authorОмельченко, С.-
dc.contributor.authorШульга, О.-
dc.contributor.authorГурський, П.-
dc.contributor.authorPertsevyi, F.-
dc.contributor.authorLadyka, V.-
dc.contributor.authorOmelchenko, S.-
dc.contributor.authorShulha, О.-
dc.contributor.authorHurskyi, Р.-
dc.date.accessioned2023-05-19T11:01:22Z-
dc.date.available2023-05-19T11:01:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584-
dc.descriptionThe monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants.uk_UA
dc.description.abstractУ монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДіса плюсuk_UA
dc.subjectструктуроутворювачіuk_UA
dc.subjectполісахаридиuk_UA
dc.subjectміцність драглівuk_UA
dc.subjectstructure formersuk_UA
dc.subjectpolysaccharidesuk_UA
dc.subjectgelatin strengthuk_UA
dc.titleТехнологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостейuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of jelly products using structure formers of various functional propertiesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.