Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10584
Title: | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей |
Other Titles: | Technology of jelly products using structure formers of various functional properties |
Authors: | Перцевой, Ф. Ладика, В. Омельченко, С. Шульга, О. Гурський, П. Pertsevyi, F. Ladyka, V. Omelchenko, S. Shulha, О. Hurskyi, Р. |
Keywords: | структуроутворювачі полісахариди міцність драглів structure formers polysaccharides gelatin strength |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Діса плюс |
Citation: | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с. |
Abstract: | У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства. |
Description: | The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584 |
Appears in Collections: | Монографії, розділи монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф.В._Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей.pdf | 9,96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.