Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10584
Title: Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей
Other Titles: Technology of jelly products using structure formers of various functional properties
Authors: Перцевой, Ф.
Ладика, В.
Омельченко, С.
Шульга, О.
Гурський, П.
Pertsevyi, F.
Ladyka, V.
Omelchenko, S.
Shulha, О.
Hurskyi, Р.
Keywords: структуроутворювачі
полісахариди
міцність драглів
structure formers
polysaccharides
gelatin strength
Issue Date: 2021
Publisher: Діса плюс
Citation: Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с.
Abstract: У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
Description: The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.