Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10585
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pertsevyi, F. | - |
dc.contributor.author | Ladyka, V. | - |
dc.contributor.author | Smetanska, I. | - |
dc.contributor.author | Bienias, D. | - |
dc.contributor.author | Ianchyk, M. | - |
dc.contributor.author | Grynchenko, N. | - |
dc.contributor.author | Omelchenko, S. | - |
dc.contributor.author | Hrynchenko, O. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. | - |
dc.contributor.author | Ладика, В. | - |
dc.contributor.author | Сметанська, І. | - |
dc.contributor.author | Бієніас, Д. | - |
dc.contributor.author | Янчик, М. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, С. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-19T11:16:14Z | - |
dc.date.available | 2023-05-19T11:16:14Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F. Pertsevoy, V. Ladyka, I. Smetanska [and athers]. – Kharkiv : Dissa+, 2022. – 192 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10585 | - |
dc.description | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молочно- містять начинки в ресторанному господарстві, представлені текстовою формою, технологічні розрахунки, креслення, схеми, таблиці і призначений для викладачів, аспірантів, студенти, які займаються науковою роботою. | uk_UA |
dc.description.abstract | The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy- containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Dissa+ | uk_UA |
dc.subject | dairy raw materials | uk_UA |
dc.subject | milk-containing thermostable filling | uk_UA |
dc.subject | sesame seed concentrate | uk_UA |
dc.subject | молочна сировина | uk_UA |
dc.subject | молоковмісна термостабільна начинка | uk_UA |
dc.subject | концентрат насіння кунжуту | uk_UA |
dc.title | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate | uk_UA |
dc.title.alternative | Технологія термостабільних і заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату кунжутного насіння | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф.В._TECHNOLOGY OF THERMOSTABLE AND FROZEN FILLINGS USING DAIRY RAW MATERIALS AND SESAME SEEDS CONCENTRATE.pdf | 3,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.