Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10585
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPertsevyi, F.-
dc.contributor.authorLadyka, V.-
dc.contributor.authorSmetanska, I.-
dc.contributor.authorBienias, D.-
dc.contributor.authorIanchyk, M.-
dc.contributor.authorGrynchenko, N.-
dc.contributor.authorOmelchenko, S.-
dc.contributor.authorHrynchenko, O.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф.-
dc.contributor.authorЛадика, В.-
dc.contributor.authorСметанська, І.-
dc.contributor.authorБієніас, Д.-
dc.contributor.authorЯнчик, М.-
dc.contributor.authorГринченко, Н.-
dc.contributor.authorОмельченко, С.-
dc.contributor.authorГринченко, О.-
dc.date.accessioned2023-05-19T11:16:14Z-
dc.date.available2023-05-19T11:16:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationTechnology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F. Pertsevoy, V. Ladyka, I. Smetanska [and athers]. – Kharkiv : Dissa+, 2022. – 192 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10585-
dc.descriptionМонографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молочно- містять начинки в ресторанному господарстві, представлені текстовою формою, технологічні розрахунки, креслення, схеми, таблиці і призначений для викладачів, аспірантів, студенти, які займаються науковою роботою.uk_UA
dc.description.abstractThe monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy- containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherDissa+uk_UA
dc.subjectdairy raw materialsuk_UA
dc.subjectmilk-containing thermostable fillinguk_UA
dc.subjectsesame seed concentrateuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectмолоковмісна термостабільна начинкаuk_UA
dc.subjectконцентрат насіння кунжутуuk_UA
dc.titleTechnology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrateuk_UA
dc.title.alternativeТехнологія термостабільних і заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату кунжутного насінняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.