Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10585
Title: | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate |
Other Titles: | Технологія термостабільних і заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату кунжутного насіння |
Authors: | Pertsevyi, F. Ladyka, V. Smetanska, I. Bienias, D. Ianchyk, M. Grynchenko, N. Omelchenko, S. Hrynchenko, O. Перцевой, Ф. Ладика, В. Сметанська, І. Бієніас, Д. Янчик, М. Гринченко, Н. Омельченко, С. Гринченко, О. |
Keywords: | dairy raw materials milk-containing thermostable filling sesame seed concentrate молочна сировина молоковмісна термостабільна начинка концентрат насіння кунжуту |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Dissa+ |
Citation: | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F. Pertsevoy, V. Ladyka, I. Smetanska [and athers]. – Kharkiv : Dissa+, 2022. – 192 с. |
Abstract: | The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy- containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work. |
Description: | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молочно- містять начинки в ресторанному господарстві, представлені текстовою формою, технологічні розрахунки, креслення, схеми, таблиці і призначений для викладачів, аспірантів, студенти, які займаються науковою роботою. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10585 |
Appears in Collections: | Монографії, розділи монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф.В._TECHNOLOGY OF THERMOSTABLE AND FROZEN FILLINGS USING DAIRY RAW MATERIALS AND SESAME SEEDS CONCENTRATE.pdf | 3,53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.