Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMazurenko, Igor-
dc.contributor.authorShao, Zhengzheng-
dc.contributor.authorLi, Yunbo-
dc.contributor.authorMuhammad Noaman, Zahid-
dc.contributor.authorМазуренко, Ігор-
dc.contributor.authorШао, Чженчжен-
dc.contributor.authorЛі, Юнбо-
dc.contributor.authorМохаммад Ноаман, Захід-
dc.date.accessioned2023-10-09T08:28:25Z-
dc.date.available2023-10-09T08:28:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationFood technologies, concentrated tomato products : monograph [Electronic resource] / Igor Mazurenko, Zhengzheng Shao, Yunbo Li, Zahid Noaman Muhammad. – Odesa : «Astroprint», 2023. – 252 р.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11213-
dc.descriptionУ монографії наведено результати фундаментальних та прикладних досліджень направлених на створення принципово нових прийомів концентрування томатів з метою підвищення показників якості та безпечності готового продукту. Монографія може бути корисна для фахівців практиків та науковців. Викладені матеріали можливо використовувати в учбовому процесі за програмами «Бакалавр», «Магістр» при вивчанні курсів «Технологія харчування», «Нутриціологія», «Процеси та апарати харчових та мікробіологічних виробництв», «Якість та безпечність харчових продуктів». Результати досліджень будуть корисні науковцям, які проводять дослідження у магістратурі, аспірантурі та докторантурі. Монографія вкладена трьома мовами — Китайською, Англійською та Українською. Видання ідентичні.uk_UA
dc.description.abstractThe monograph presents the results of fundamental and applied research aimed at creating fundamentally new methods of tomato concentration in order to improve the quality and safety indicators of the finished product. The monograph can be useful for practitioners and scientists. The presented materials can be used in the educational process of The Bachelor's and Master's programs when studying the courses “nutrition technology”, “nutrition”, “processes and apparatuses of food and microbiological production”, “quality and safety of food products”. The research results will be useful for scientists who conduct research in Master's, postgraduate and doctoral programs. The monograph is published in three languages — Chinese, English and Ukrainian. Editions are identical.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisher«Astroprint»uk_UA
dc.subjecttomato massuk_UA
dc.subjecttomato productsuk_UA
dc.subjectтоматна масаuk_UA
dc.subjectтоматні продуктиuk_UA
dc.titleFood technologies, concentrated tomato productsuk_UA
dc.title.alternativeТехнології харчування, концентровані томатні продуктиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія.pdf3,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.