Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorШурубей, Д. С.-
dc.contributor.authorСоколенко, В. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorShurubey, D. S.-
dc.contributor.authorSokolenko, V. V.-
dc.date.accessioned2024-01-03T07:59:14Z-
dc.date.available2024-01-03T07:59:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємстві [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Д. С. Шурубей, В. В. Соколенко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 7 листопада 2023 р.). – К. : НУХТ, 2023. – С. 269-270.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11272-
dc.descriptionThe joint work of the enterprise, external consultants and the implementation of innovation will help any enterprise to improve production, increase efficiency and ensure high quality of products, which is the key to attracting and retaining customers in the modern market environment.uk_UA
dc.description.abstractСпільна робота підприємства, зовнішніх консультантів та впровадження інновації допоможуть будь-якому підприємству покращити виробництво, збільшити ефективність та забезпечити високу якість продукції, що є ключовим для приваблення та утримання клієнтів в сучасному ринковому середовищі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectсистема безпечностіuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectККТuk_UA
dc.subjectsafety systemuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectККТuk_UA
dc.titleШляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємствіuk_UA
dc.title.alternativeWays to improve the safety system at a meat processing enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Н.В. Болгова, Д.С. Шурубей, В.В. Соколенко .pdf298,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.