Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11468
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакарчук, Богдан Миколайович-
dc.contributor.authorMakarchuk, Bohdan Mykolayovych-
dc.date.accessioned2024-01-25T10:53:53Z-
dc.date.available2024-01-25T10:53:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФакультет економіки та менеджменту ; наук. керівник В. В. Макароваuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11468-
dc.descriptionIn the qualification work summarizes the essential characteristics and features of the formation of logistics management strategies for supply chains of food industry enterprises; the organizational and economic characteristics of the private enterprise «Hlibozavod Dubovyazumskyi» of the Konotop district of the Sumy region are provided; an assessment of the logistics activity of the enterprise was carried out; the state of strategic logistics management of supply chains of bakery products is analyzed; measures of rational management and coordination of flow processes have been developed to ensure the strategy of logistics management of supply chains; the strategy of logistics management of product supply chains was formed; the process of organizational and information support for the implementation of the strategy of logistics management of product supply chains of enterprises in the bakery industry is substantiated. Modeling of decisions regarding the process of strategic management of the logistics activity of a business entity, focused on obtaining an additional effect due to the implementation of a certain sequence of actions, was carried out, where at the initial stage there is an assessment of the prerequisites for development, and the final stage is the process of controlling the strategy of logistics management of supply chains of products of the bakery industry. The theoretical and practical aspects of the formation of the strategy of logistics management of product supply chains and the justification of the organizational and information support for its implementation at the food industry enterprise have been developed. Proposals are provided for the application of a balanced system of evaluation indicators of the effectiveness of logistics management of supply chains of bakery products and the determination of the overall synergistic effect of positive changes.uk_UA
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі узагальнено сутнісну характеристику та особливості формування стратегій логістичного управління ланцюгами поставок продукції підприємств харчової промисловості; надано організаційно-економічну характеристику приватного підприємства «Хлібозавод Дубовязівський» Конотопського району Сумської області; проведено оцінку логістичної діяльності підприємства; проаналізовано стан стратегічного логістичного управління ланцюгами поставок хлібопекарської продукції; розроблено заходи раціонального управління й координації потокових процесів для забезпечення стратегії логістичного управління ланцюгами поставок; сформовано стратегію логістичного управління ланцюгами поставок продукції; обґрунтовано процес організаційно-інформаційного забезпечення реалізації стратегії логістичного управління ланцюгами поставок продукції підприємства хлібопекарської галузі. Здійснено моделювання рішень щодо процесу стратегічного управління логістичною діяльністю суб’єкта підприємницької діяльності, орієнтованого на отримання додаткового ефекту за рахунок здійснення визначеної послідовності дій, де на початковому етапі відбувається оцінка передумов розвитку і завершальним є процес контролю стратегії логістичного управління ланцюгами поставок продукції підприємства хлібопекарської галузі. Розроблено теоретико-практичні аспекти формування стратегії логістичного управління ланцюгами поставок продукції та обґрунтування організаційно-інформаційного забезпечення її реалізації на підприємстві харчової промисловості. Надано пропозиції щодо застосування збалансованої системи оцінювальних індикаторів ефективності логістичного управління ланцюгами постачання продукції хлібозаводу та визначення загального синергічного ефекту від позитивних зрушень.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectланцюги поставокuk_UA
dc.subjectлогістичне управлінняuk_UA
dc.subjectконкурентна стратегіяuk_UA
dc.subjectsupply chainsuk_UA
dc.subjectlogistics managementuk_UA
dc.subjectcompetitive strategyuk_UA
dc.titleФормування стратегії логістичного управління ланцюгами поставок продукції підприємства хлібопекарської галузіuk_UA
dc.title.alternativeFormation of a strategy for logistics management of product supply chains of enterprises in the bakery industryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макарчук Б.М._Кваліфікаційна робота_2023.pdf
  Restricted Access
830,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.